Menu
Vorige Artikel 3 van 17 Volgende

PLUS | Boaz

GRATIS

Een geboortekaartje is de persoonlijke en trotse aankondiging van je meest kostbare bezit! Daarom zetten wij ons graag in om júllie kaartje volledig naar wens te maken. Ander formaat, kleur of lettertype? Het kan allemaal, zonder extra kosten! Wij ontwerpen alles met de (digitale) hand en behandelen elk verzoek persoonlijk. Weet je nog niet of je kindje een jongen of meisje is? Dan maken wij zonder meerprijs beide kaartjes voor jullie op!

Sample setje
Wil je van dit kaartje een sample setje thuis ontvangen? Onthoudt de kaartnaam en bestel het hier!
Je ontvangt dan ook samples van de envelopkleuren en de papiersoorten.

Extra proefdruk
Misschien wil je het uiteindelijke kaartje met de juiste naam op de gekozen papiersoort ook nog afgedrukt thuis bekijken voordat je kindje wordt geboren. Voor € 5,- extra maken we een proefdruk van jouw kaartje die we je toesturen per post!

Verzendservice met adres- & sluitstickers
Voor € 0,75 per kaartje verzorgen wij de kaartjes én doen we ze mét bijhorende adres- en sluitstickers op de post! Meer rust in het kraambed, en de kaartjes liggen het snelst bij al jullie vrienden en familie op de mat. De overgebleven kaartjes en toebehoren sturen we kosteloos naar je op! Vergeet bij deze service niet de postzegels mee te bestellen!

Bestelproces
Lees de werkwijze voor meer informatie over het bestelproces.

Specificatie Omschrijving
Formaat kaartje dubbel, 11 x 11 cm
Meegeleverde envelop 12 x 12 cm
Tip voor papiersoort Linnenpersing
Tip voor envelopkleur Zachtblauw
© 2014 - 2017 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel