Menu
Vorige Artikel 17 van 17 Volgende

DOTS | Jesse

GRATIS

Wanneer een baby overlijdt geeft dat ontzettend veel gebrokenheid en verdriet. Daarom zetten wij ons met hart en handen in voor een rouwkaartje wat past bij de diepe liefde en het intens verdrietige afscheid! Of het kaartje nu enkel een plekje krijgt in jullie huis of verstuurd wordt naar al jullie vrienden en familie. Ander formaat, kleur, lettertype of tekst? Het kan allemaal, zonder extra kosten. Wij ontwerpen alles met de (digitale) hand en behandelen elk verzoek persoonlijk.

Proefdruk
Na personalisering van het kaartje sturen we eerst een digitale proef per e-mail. Zodra het kaartje geheel naar wens is laten we een proefdruk maken die we samen met de samples van de papiersoorten en envelopkleuren toesturen per post.

Foto's aanleveren
Willen jullie foto's gebruiken op het kaartje, dan kan je deze per e-mail toesturen, eventueel met gebruik van We-Trasfer. De foto's dienen van voldoende kwaliteit te zijn t.b.v. het drukwerk. Willen jullie de foto's door ons bewerkt hebben (bijgesneden, omgezet in zwart-wit, etc.) dan is dat geen probleem! Tijdens de opmaak van het kaartje zullen we ook zelf de eventueel nodige bewerkingen toepassen, uiteraard in overleg.
(De voorbeeldfoto's zijn geblurd i.v.m. privacy redenen.)

Verzendservice met adresstickers
Voor € 0,75 per kaartje verzorgen wij het insteken en dichtplakken én doen we ze met bijpassende adresstickers op de post! Meer rust in huis tijdens deze toch al hectische periode, en de kaartjes liggen het snelst bij de ontvangers op de mat. De overgebleven kaartjes en toebehoren sturen we kosteloos naar je op. De frankeerkosten voor de kaartjes worden achteraf per factuur in rekening gebracht.

Bestelproces
Lees de werkwijze voor meer informatie over het bestelproces.

Specificatie Omschrijving
Formaat kaartje drieluik, 10x10 cm
Meegeleverde envelop 12 x 12 cm
Tip voor papiersoort Parelmoer
Tip voor envelopkleur Wit
© 2014 - 2017 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel