karton kaartje

Vorige Artikel 7 van 20 Volgende

Geboortekaartje meisje | PANTER

€ ...,-

STOER GEBOORTEKAARTJE IN LANGWERPIG MODEL MET PANTER PRINT, GEDRUKT OP GECACHEERD KARTON!

Een geboortekaartje is de persoonlijke en trotse aankondiging van je meest kostbare bezit! Daarom zet ik mij graag in om júllie kaartje volledig naar wens te maken. Ander formaat, kleur, lettertype of tekst? Het kan allemaal, zonder extra kosten! Ik ontwerp alles met de (digitale) hand en behandel elk verzoek persoonlijk. Weet je nog niet of je kindje een jongen of meisje is? Dan maak ik zonder meerprijs beide kaartjes voor jullie op!


Werkwijze

STAP 1  Bestelling plaatsen: Kies je aantal, vul je wensen in en plaats de bestelling samen met de enveloppen en eventuele extra’s zoals stickers.
STAP 2  Digitale proef: Binnen 1 week ontvang je per e-mail een digitale proef van het kaartje. Wil je hierna nog wat wijzigen? Dan kan dat!
STAP 3  Proefdruk: Is het kaartje naar wens, dan ontvang je een papieren proefdruk per post. Is ook deze naar tevredenheid dan staat het kaartje druk-klaar en wachten we de geboorte af!
STAP 4  Drukopdracht: Zodra de kaartjes gedrukt kunnen worden geef je de benodigde gegevens aan mij door per WhatsApp of e-mail. ​Binnen enkel uren ontvang je van mij de allerlaatste digitale proef. Na akkoord hierop worden de kaartjes gedrukt.
STAP 5  Verzending: Voor 12:00 uur akkoord is doorgaans dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. 


Liever eerst resultaat zien voor je een bestelling plaatst?


 

Specificatie Omschrijving
Formaat kaart Enkel / dubbel: 10 x 21 cm
Bijzonderheden Kartonkaartje
Bijhorend formaat envelop 11 x 22 cm
Tip voor papiersoort Gecacheerd karton
Tip voor envelopkleur Kraft
Geslacht Unisex
© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel