Vorige Artikel 13 van 20 Volgende

Trouwkaart | EUCALYPTUS WEDDING

€ 40,00

PRACHTIGE TROUWKAART MET ILLUSTRATIE VAN EUCALYPTUS TAKJES. MAAK DE KAART AF MET EEN MOOI DRAADJE. DIT KRIJGT METEEN EEN LEUKE FUNCTIE ALS JE HIER DE BIJLAGE VAN DE CEREMONIEMEESTERS TUSSEN STEEKT.

Een trouwkaart is is het allereerste begin van de mooiste dag van jullie leven! Daarom zet ik mij graag in om jullie kaart volledig naar wens te maken. Ander formaat, kleur of lettertype? Het kan allemaal, zonder extra kosten! Ik ontwerp alles met de (digitale) hand en behandel elk verzoek persoonlijk. Weet je niet hoe en waar je alle teksten kwijt moet? We denken graag met je mee!


Werkwijze

STAP 1  Bestelling plaatsen: Kies je aantal, vul je wensen in en plaats de bestelling samen met de enveloppen en eventuele extra’s zoals stickers. Stuur in een reply op de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt alle teksten, wensen en evt. foto toe.
STAP 2  Digitale proef: Binnen 1 week ontvang je per e-mail een digitale proef van het kaartje. Wil je hierna nog wat wijzigen? Dan kan dat!
STAP 3  Proefdruk: Is het kaartje naar wens, dan ontvang je een papieren proefdruk per post. 
STAP 4  Drukopdracht: Is de proefdruk ook helemaal naar tevredenheid dan kunnen de kaarten worden gedrukt!
STAP 5  Verzending: Na akkoord op de proefdruk worden de kaarten doorgaans binnen 2 dagen gedrukt en verzonden. Zodra de kaarten verzonden zijn ontvangen jullie van mij bericht.


Liever eerst resultaat zien voor je een bestelling plaatst?


 

 

Specificatie Omschrijving
Formaat kaart Enkel: 11 x 17 cm
Bijhorend formaat envelop 12 x 18 cm
Tip voor papiersoort Sneeuwwitje: glad
Tip voor envelopkleur Kraft
© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel