Vorige Artikel 1 van 12 Volgende

Trouwkaart | WATERCOLOR LOVE

€ 40,00

PRACHTIGE TROUWKAART MET AQUAREL ILLUSTRATIE. MAAK HET TOT EEN ECHT PERSOONLIJKE TROUWKAART MET EEN MOOIE FOTO VAN JULLIE SAMEN. LIEVER EEN ANDERE TEKST OP HET KLEINE LABEL OF BOVENAAN OP DE KAART? HET KAN ALLEMAAL!! 

Een trouwkaart is is het allereerste begin van de mooiste dag van jullie leven! Daarom zet ik mij graag in om jullie kaart volledig naar wens te maken. Ander formaat, kleur of lettertype? Het kan allemaal, zonder extra kosten! Ik ontwerp alles met de (digitale) hand en behandel elk verzoek persoonlijk. Weet je niet hoe en waar je alle teksten kwijt moet? We denken graag met je mee!


Werkwijze

STAP 1  Bestelling plaatsen: Kies je aantal, vul je wensen in en plaats de bestelling samen met de enveloppen en eventuele extra’s zoals stickers. Stuur in een reply op de bestelbevestiging die je per e-mail ontvangt alle teksten, wensen en evt. foto toe.
STAP 2  Digitale proef: Binnen 1 week ontvang je per e-mail een digitale proef van het kaartje. Wil je hierna nog wat wijzigen? Dan kan dat!
STAP 3  Proefdruk: Is het kaartje naar wens, dan ontvang je een papieren proefdruk per post. 
STAP 4  Drukopdracht: Is de proefdruk ook helemaal naar tevredenheid dan kunnen de kaarten worden gedrukt!
STAP 5  Verzending: Na akkoord op de proefdruk worden de kaarten doorgaans binnen 2 dagen gedrukt en verzonden. Zodra de kaarten verzonden zijn ontvangen jullie van mij bericht.


Liever eerst resultaat zien voor je een bestelling plaatst?


De voorbeeldfoto op het label is gemaakt door Pas-see Fotografie.

Specificatie Omschrijving
Formaat kaart Enkel: 11 x 17 cm
Bijzonderheden Met foto(label)
Bijhorend formaat envelop 12 x 18 cm
Tip voor papiersoort Fiore: wolkerige structuur
Tip voor envelopkleur Kraft
© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel