Vorige Artikel 2 van 20 Volgende

Rouwkaartje jongen | WATERCOLOR STAR

€ ...,-

PRACHTIG ROUWKAARTJE MET NAAM EN STERREN IN AQAUREL ROZE/ROOD. HET FOTOLABEL EN TOUWTJE ZIJN OPTIONEEL EVENALS HET INLEGKAARTJE WAT EVENTUEEL KAN WORDEN GEBRUIKT VOOR DE TEKST M.B.T. DE AFSCHEIDSCEREMONIE.

Wanneer een baby komt te overlijden geeft dat ontzettend veel gebrokenheid en verdriet. Daarom zet ik mij met hart en handen in voor een rouwkaartje wat past bij de diepe liefde en het intens verdrietige afscheid! Ander formaat, kleur, lettertype of tekst? Het kan allemaal, zonder extra kosten. Ik ontwerp alles met de (digitale) hand en behandel elk verzoek persoonlijk. Foto's en/of hand en voetafdrukjes kan je naderhand aanleveren per e-mail of WhatsApp en zal ik voorzien van de nodige beeldbewerking.

Neem bij overwachte spoedsituaties direct contact met mij op per telefoon (0650288544) of WhatsApp.


Werkwijze

STAP 1  Bestelling plaatsen: Kies je aantal, vul je wensen in en plaats de bestelling samen met de enveloppen en eventuele extra’s zoals stickers.
STAP 2  Digitale proef: Binnen 1 week ontvang je per e-mail een digitale proef van het kaartje. Wil je hierna nog wat wijzigen? Dan kan dat!
STAP 3  Proefdruk: Is het kaartje naar wens, dan ontvang je een papieren proefdruk per post. Is ook deze naar tevredenheid dan staat het kaartje druk-klaar en wachten we de geboorte af!
STAP 4  Drukopdracht: Zodra de kaartjes (na geboorte en/of overlijden) gedrukt kunnen worden geef je de benodigde gegevens en beelden aan mij door per WhatsApp of e-mail. ​Binnen enkel uren ontvang je van mij de allerlaatste digitale proef. Na akkoord hierop worden de kaartjes gedrukt.
STAP 5  Verzending: Voor 12:00 uur akkoord is doorgaans dezelfde dag gedrukt en verzonden.


Liever eerst resultaat zien voor je een bestelling plaatst?


 

Specificatie Omschrijving
Formaat kaart Enkel / dubbel: 10 x 21 cm
Bijzonderheden Met foto(label)
Bijhorend formaat envelop 11 x 22 cm
Tip voor papiersoort Fiore: wolkerige structuur
Tip voor envelopkleur Kraft
Geslacht Jongen
© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel