Menu


Lenieke is een grafische ontwerpstudio in Woerden, opgericht in 2012 door Leny Verweij - Algra.

Nadat Leny in 2011 haar eigen trouwkaart en een geboortekaartje voor vrienden had ontworpen kwamen er steeds meer verzoeken voor een kaartontwerp. "Omdat ik op dat moment werkloos was en erg veel plezier had in het ontwerpen van kaartjes, was een eigen onderneming starten een vanzelfsprekende stap."

De kaarten van Lenieke zijn eigentijds, verfijnd en doordacht tot in elk detail. Prachtige nieuwsdragers om alle momenten in het leven te delen met de mensen om je heen! "Ik ben creatief en ontzettend perfectionistisch. Daarom streef ik ook altijd naar het mooiste en beste resultaat, tot in elk detail."

Persoonlijke service en het perfecte kaartje voor de klant staan bij Lenieke voorop! "Het mooiste van een eigen onderneming vind ik de aandacht die ik de klant kan geven. Ik ben betrokken bij het gehele proces van begin tot eind."

Naast trouwkaarten en geboortekaarten heeft Lenieke ook een eigen ontwerplijn in verschillende papierwaren om te versturen en voor in huis. Op dit moment naast de (wens)kaarten en posters ook een verjaardagskalender en een origami babymobiel. "De babymobiel is mijn favortiet omdat het niet vanzelf sprekend is dat deze van papier gemaakt is. Ik ben van plan mijn collectie uit te breiden met nog veel meer verrassende papierwaren!"
                                                    

KORTE VRAAG? STUUR EEN APP'JE
06-50288544

Nieuwsbrief

Meld je hier aan en blijf op de hoogte van de nieuwste producten en aanbiedingen!
Aanmelden

Gastenboek

  • 11-08-2017 - Lenieke, erg bedankt voor de snelle en vriendelijke service. Ik...  lees meer
  • 29-06-2017 - Super mooie verjaardagskalender binnen gekregen! Die krijgt een heel mooi...  lees meer
  • 27-04-2016 - Heel leuk pakketje! Leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Super lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2017 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel