HET GEZICHT ACHTER LENIEKE

Mijn naam is Leny, getrouwd met Erik-Jan en samen zijn we gezegend met twee prachtige dochters; Esra en Mirre!
Daarnaast heeft Jezus een centrale plek in ons leven.

Toen ik ruim 30 jaar geleden werd geboren kreeg ik van mijn ouders, naast mijn eerste naam Leny, de roepnaam Lenieke. Deze heb ik op mijn 8e, tot grote spijt jaren later, weggewimpeld omdat ik Leny genoemd wilde worden, zoals ik (in mijn beleving) 'écht heette'… In 2011 startte in mijn eigen bedrijfje welke ik, als ode aan deze verloren roepnaam, heb gedoopt tot Lenieke.

“Mijn talent inzetten om mooie kaartjes te ontwerpen
en daarmee mensen blij te maken geeft mij enorm veel vreugde.”


Na twee afgeronde opleidingen waarbij ik onder meer als grafisch vormgever ben afgestudeerd, ontdekte ik door de jaren heen mijn passie voor kaarten en papier. Met name de geboorte- en trouwkaarten. Mijn talent inzetten om mooie kaartjes te ontwerpen en daarmee mensen blij te maken geeft mij enorm veel vreugde. Ik vind het prettig om tijdens het gehele proces persoonlijk en nauw contact te houden met de klant wat mogelijk is als zelfstandige zonder personeel.

“Ik had de eer om voor deze lieve, gebroken ouders
een kaartje te mogen ontwerpen voor dit prachtige meisje!”


De afgelopen jaren heb ik al vele trouwkaarten en geboortekaartjes mogen ontwerpen voor verliefde, verloofde huwelijksstellen en verwachtingsvolle, zwangere ouders. Maar tijdens deze periode kwamen ook zwarte druppels van verdriet op mijn pad. Voor de geboorte van Esra kreeg ik na een zwangerschap van 6 weken een miskraam. Niet lang daarna maakte we van dichtbij mee hoe een kindje na 23 weken zwangerschap overleed tijdens de bevalling. Ik had de eer om voor deze lieve, gebroken ouders een kaartje te mogen ontwerpen voor dit prachtige meisje.

“Kaartjes, voor vreugde en verdriet!”


Ik ken de intense liefde en het grote geluk wat hoort bij het ontvangen van een kind, maar ik heb ook kunnen proeven van de vreselijke gebrokenheid en het grote verdriet door het verliezen van een klein, broos leven. Twee tegenovergestelde werelden en toch zo verweven met elkaar. Voor beide wil ik iets kunnen betekenen: kaartjes, voor vreugde en verdriet!

Mijn wens is dat te mogen doen voor jou!


Foto: Pas-see Fotografie

© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel