VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@lenieke.com.
 

  • LEVERTIJD & VERZENDING:

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden met PostNL en hanteren drie tarieven afhankelijk van gewicht en formaat:
- Brievenbuspost: € 2,95
- Brievenbuspakje met track&trace: € 4,95
- Pakketpost met track&trace: € 7,95
- Pakketpost met track&trace naar België: € 15,-

Geboortekaartjes, trouwkaarten en bestellingen vanaf € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden!

Wat is de levertijd?
Niet gepersonaliseerde artikelen worden doorgaands binnen 1 á 2 werkdagen verzonden, mits op voorraad.
Is er spoed bij? Laat het ons weten, dan doen we ons best je bestelling z.s.m. te verzenden!
Gepersonalisseerd drukwerk zoals geboortekaartjes, trouwkaarten en geadresseerde adresstickers hebben een levertijd van ongeveer 3 werkdagen. Dit is bij de kaarten vanaf het moment dat wij akkoord hebben ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Woerden?
Het is mogelijk om bestellingen van geboorte-, rouw- en trouwkaarten op afspraak af te halen in Woerden. Betalen bij afhalen is niet mogelijk.

  • BETAALWIJZE:

Kan ik ook op factuur betalen?
Alleen bij een bestelling gepersonaliseerd kaartdrukwerk (geboortekaartjes, trouwkaarten en rouwkaarten) is het mogelijk om te kiezen voor een betaling op factuur. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen. Let op: elke bestelling wordt pas verzonden nadat wij de betaling hebben ontvangen. Zorg dus bij een bestelling geboortekaartjes dat de betaling voldaan is ruim voordat je kindje wordt geboren, zodat we daar niet op hoeven te wachten bij het drukken van de kaartjes. Is je kindje al geboren of verwacht je het snel? Kies dan voor een snellere betaalwijze.
 

  • GEBOORTE-, ROUW- & TROUWKAARTEN:

Kan ik de enveloppen ook vooraf ontvangen?
Wil je de enveloppen alvast ontvangen voordat de kaartjes worden gedrukt, plaats hiervoor dan een losse bestelling. Als de betaling is voldaan dan worden de enveloppen binnen enkele werkdagen toegestuurd.

Kan een standaard kaartje ook worden aangepast naar eigen wensen?
Ja, dat kan zeker! Ander formaat kaartje, kleur, lettertype, illustraties of tekst? Het kan allemaal! Ik pas het kaartje tot 3 keer kosteloos voor je aan en stuur een nieuwe digitale proef tot het kaartje helemaal naar tevredenheid is. Zijn er meer dan 3 wijzigingsrondes nodig, dan wordt daar € 20,- per extra ronde voor gerekend.

Ik heb zelf een idee voor een kaartje en wil een nieuw ontwerp laten maken, doen jullie dat ook?
Ja, bestel dan een 'kaart op maat' om een unieke kaart te laten ontwerpen naar persoonlijke wensen.
Naar naar geboortekaartje-op-maat of trouwkaart-op-maat, of neem even contact met ons op.

Als het kaartje niet naar wens is, kan ik de bestelling dan nog annuleren?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je na het ontvangen van de digitale proef of de proefdruk per post denk: "Dit is niet wat we willen..." (al is de kans erg klein.. ;) ), dan heb je er recht op de bestelling te annuleren. In dat geval brengen we wel € 75,- in rekening. Dit is zowel van toepassing bij een bestelling uit de collectie als een kaart-op-maat. Heb je al betaald? Dan storten we het orderbedrag min deze kosten binnen 14 dagen terug. Heb je nog niet betaald? Dan sturen we je een nieuwe factuur. 

Kan ik ook een persoonlijke afspraak maken voor een kaart uit de collectie?
Wil je liever persoonlijk aan tafel de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken! 
In plaats van de gegevens per e-mail doorgeven zullen we het samen bespreken en zo mogelijk het kaartje direct aanpassen.

Kan ik ook een geboortekaartje als rouwkaartje bestellen of andersom?
Ja dat kan zeker! Wellicht wil je dan wat aanpassingen laten doen aan het kaartje, dat is geen probleem. Plaats van het gewenste kaartje een bestelling en vul je wensen in. 

Wat is de minimale afname van geboortekaartjes, rouwkaartjes en trouwkaarten?
De minimale afname bij geboorte-, rouw- en trouwkaarten is 40 stuks.

Wanneer ik een proefpakketje bij jullie bestel ben ik dan ook verplicht bij jullie een bestelling te plaatsen?
Nee, het proefpakketje is geheel vrijblijvend. Het is er juist voor om te bepalen of het aan je wensen voldoet om uiteindelijk bij ons een bestelling te plaatsen. Mocht je er toch voor kiezen bij een ander de geboortekaartjes te bestellen is dat dus geen probleem.
Natuurlijk hopen wij wel dat het sample setje je overtuigd om wel een bestelling te plaatsen, zo niet dan vinden wij het ook fijn te horen waarom!

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling de papierkeuze nog wijzigen?
Ja, dat is geen probleem. Zolang jullie nog geen akkoord hebben gegeven op het definitieve kaartje en er dus nog geen drukopdracht is gegeven kunnen je keuzes nog worden aangepast. Nadat de kaartjes zijn doorgezet naar de drukker is het helaas niet meer mogelijk van papiersoort te wijzigen. 

Kan ik ook een niet-goudfolie kaartje bestellen mét folieopdruk?
Ja, dat kan zeker! Kies bij de papiersoort voor goudfolie en geef in je opmerkingen aan wat je in goudfolie wilt hebben. Liever koper- of zilverfolie? Dan kan dat ook! Kies voor papiersoort met goudfolie en vermeld bij de bestelling welke kleur folie je wenst. 

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling de envelopkleur nog wijzigen?
Ja, dat kan. Zijn de enveloppen nog niet verstuurd, geef de wijziging dan zo snel mogelijk door. Hebben jullie de enveloppen al ontvangen dan heb je wettelijk recht om binnen 14 dagen te retourneren. Bekijk hiervoor onze retourvoorwaarden.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling de aantallen nog wijzigen?
Ja, ook dat is geen probleem. Zolang jullie nog geen akkoord hebben gegeven op het definitieve kaartje en er dus nog geen drukopdracht is gegeven kunnen de aantallen nog worden aangepast. Nadat de kaartjes zijn doorgezet naar de drukker is het helaas niet meer mogelijk om de aantallen te wijzigen. Heb je de enveloppen in huis, maar wil je toch nog extra bijbestellen? Dan brengen we opnieuw € 5,- aan handelings en verzendkosten in rekening.

Wij verwachten een tweeling! Is het ook mogelijk om een eenlingkaartje aan te passen naar een tweelingkaartje?
Dat is zeker mogelijk! Plaats een bestelling van het geboortekaartje die jullie graag als tweelingkaartje zouden willen hebben. Vul bij 'opmerkingen' in bij de bestelprocedure dat jullie er graag een tweeling kaartje van willen hebben en de jullie wensen en ideeën daarbij horend.

  • VERZENDSERVICE:

Is de verzendservice inclusief adresstickers?
Nee, de verzendservice die wij aanbieden is inclusief postzegel maar exclusief adresstickers. Deze dien je er zelf bij te bestellen. Zonder adresetiketten is het niet mogelijk gebruik te maken van de verzendservice.
 

  • TROUWKAARTEN:

Wat is een tekstwissel bij de trouwkaarten?
Hebben jullie zowel daggasten, receptiegasten en/of feestgasten? Dan stuur je ze liever ook een andere uitnodigingstekst! In dat geval kunnen jullie kiezen voor een tekstwissel waarbij meerdere versies van de trouwkaart worden gedrukt. De eerste tekstwissel kost € 20,-, de tweede € 10,-, de daarop volgenden € 5,-. Hebben jullie een kaart gekozen met een label, dan kan je ook de labels gebruiken om de gasten de juiste informatie te geven.

© 2014 - 2020 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel