Menu

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@lenieke.com.
 

  • LEVERTIJD & VERZENDING:

Wat zijn de verzendkosten?
Wij verzenden met PostNL en hanteren drie tarieven afhankelijk van gewicht en formaat:
- Brievenbus post tot 100 gram: € 2,50
- Brievenbus post tot 250 gram: € 3,50
- Brievenbus pakje: € 3,95
- Pakketpost: € 5,95
Geboortekaartjes, trouwkaarten en bestellingen vanaf € 50,- worden gratis verzonden!

Wat is de levertijd?
Niet gepersonaliseerde artikelen worden doorgaands binnen 1 á 2 werkdagen verzonden, mits op voorraad.
Is er spoed bij? Laat het ons weten, dan doen we ons best je bestelling z.s.m. te verzenden!
Gepersonalisseerd drukwerk zoals geboortekaartjes, trouwkaarten en geadresseerde adresstickers hebben een levertijd van ongeveer 3 werkdagen. Dit is bij de kaarten vanaf het moment dat wij akkoord hebben ontvangen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in Woerden?
Nee, dat is helaas niet mogelijk. Alle bestellingen worden verzonden per post.
 

  • GEBOORTE-, ROUW- & TROUWKAARTEN:

Kan een standaard kaartje ook worden aangepast naar eigen wensen?
Ja, dat kan zeker! Ander formaat kaartje, kleur, lettertype, illustraties of tekst? Het kan allemaal, zonder extra kosten! Wij ontwerpen alles met de (digitale) hand en behandelen elk verzoek persoonlijk.

Ik heb zelf een idee voor een kaartje en wil een nieuw ontwerp laten maken, doen jullie dat ook?
Ja, bestel dan een 'kaart op maat' om een unieke kaart te laten ontwerpen naar persoonlijke wensen.
Naar naar geboortekaartje-op-maat of trouwkaart-op-maat, of neem even contact met ons op.

Wat is de minimale afname van geboortekaartjes, rouwkaartjes en trouwkaarten?
De minimale afname bij geboortekaartjes en trouwkaarten is 40 stuks, bij rouwkaartjes is de minimale afname 20 stuks.

Wanneer ik een sample setje bij jullie bestel ben ik dan ook verplicht bij jullie een bestelling te plaatsen?
Nee, het sample setje is geheel vrijblijvend. Het is er juist voor om te bepalen of het aan je wensen voldoet om uiteindelijk bij ons een bestelling te plaatsen. Mocht je er toch voor kiezen bij een ander de geboortekaartjes te bestellen is dat dus geen probleem.
Natuurlijk hopen wij wel dat het sample setje je overtuigd om wel een bestelling te plaatsen, zo niet dan vinden wij het ook fijn te horen waarom!

  • GEBOORTEKAARTJES:

Kan ik de enveloppen voor de geboortekaartjes ook vooraf ontvangen?
Ja, dit kan je aangeven bij de bestelling van de kaartjes. Zo kan je ze alvast beschrijven voordat de kleine geboren wordt!

Wij verwachten een tweeling! Is het ook mogelijk om een eenlingkaartje aan te passen naar een tweelingkaartje?
Dat is zeker mogelijk! Plaats een bestelling van het geboortekaartje die jullie graag als tweelingkaartje zouden willen hebben. Vul bij 'opmerkingen' in bij de bestelprocedure dat jullie er graag een tweeling kaartje van willen hebben en de jullie wensen en ideeën daarbij horend.
 

  • VERZENDSERVICE:

Is de verzendservice inclusief adresstickers en postzegels?
Ja, de verzendservice die we bieden bij geboortekaartjes is inclusief de bijhorende in stijl ontworpen adresstickers en sluitstickers zoals afgebeeld bij het kaartje. Daarnaast verzorgen we voor het eventuele knopen, insteken, plakken, bestickeren en doen we de kaarten op de post. Dit alles valt binnen € 0,75 per kaart. De frankering van de kaartjes moeten er nog wel los bijbesteld worden! Achteraf de verzendkosten door ons laten factureren kan ook.

Kan ik de kaartjes ook door jullie laten knopen, maar wel zelf verzenden?
Dat kan, voor dezelfde prijs als de totaalservice die we bieden voor € 0,75 per kaart. We knopen de hoeveelheid kaartjes gelijk het gekozen aantal bij de verzendservice, en versturen uiteraard alleen de hoeveelheid adressen die we van jullie ontvangen. De overige kaartjes sturen we kosteloos naar jullie toe.
Dus wil je een deel persoonlijk uitdelen om de postzegeld te besparen? Dan kan je dit aantal wél selecteren bij de verzendservice, zodat de kaartjes worden geknoopt, maar lever je ons minder adressen aan zodat ze niet op de post kunnen. Vul voor de personen zonder adres wel de namen in, dan wordt dit ook afgedrukt op de adresetiketten!

- Voorbeeld 1: Je besteld 100 geboortekaartjes en 100 keer de verzendservice. In het adressenbestand wat je ons levert staan 75 adressen en 25 (fam) namen. Wij verzorgen en versturen 75 kaarten en sturen de overige 25 geheel verzorgd (incl naamstickers) als pakket naar jullie op.
- Voorbeeld 2: Je besteld 100 geboortekaartjes en 100 keer de verzendservice. Je levert ons geen adressenbestand en geeft aan dat je alle kaarten thuis wilt ontvangen.
Wij verzorgen alle 100 kaarten en sturen deze als pakket naar jullie op.
- Voorbeeld 3: Je besteld 100 geboortekaartjes en 75 keer de verzendservice. In het adressenbestand wat je ons levert staan 75 adressen. Wij verzorgen en versturen 75 kaarten en sturen de overige 25 als losse onderdelen in een pakket naar jullie op.


Waarom moet ik de postzegels los bestellen als ik kies voor verzendservice?
Het is wettelijk vastgelegd dat de frankering van post voor particulieren btw vrij is. Om deze reden moet dit los vermeld worden op de factuur. Bestel het aantal postzegels gelijk aan het aantal adressen. Let hierbij op dat je voor Nederlandse adressen het Nederlandse tarief besteld en voor de Buitenlandse adressen het buitenlandse tarief! Kom je er niet uit? Geen probleem, dan factureren wij de verzendkosten achteraf.
 

  • TROUWKAARTEN:

Wat is een tekstwissel bij de trouwkaarten?
Hebben jullie zowel daggasten, receptiegasten en/of feestgasten? Dan stuur je ze liever ook een andere uitnodigingstekst! In dat geval kunnen jullie kiezen voor een tekstwissel waarbij meerdere versies van de trouwkaart worden gedrukt. De eerste tekstwissel kost € 20,-, de tweede € 10,-, de daarop volgenden € 5,-. Hebben jullie een kaart gekozen met een label, dan kan je ook de labels gebruiken om de gasten de juiste informatie te geven.

© 2014 - 2018 Lenieke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel